fbpx

Bliv medlem


DOKK8000 står som medlemsforening for organisering og udvikling projektet.
Efter års forberedelse er vi nu så langt, at vi har indledt samarbejde med arkitekt og entreprenør om den fysiske realisering af projektet.
Hvis du er interesseret i projektet, vil vi opfordre dig til at melde dig ind i foreningen..
Vil du sikre dig anciennitet på ventelisten til boliger, opfordres du desuden til at betale indskud på etableringskontoen.


AKTIVT MEDLEMSKAB
Aktive medlemmer vil få tilbudt ledige lejligheder i forhold til dato for indmeldelse. Derudover giver et aktivt medlemskab dig demokratisk indflydelse i foreningen og stemmeret på vores årlige generalforsamling.
Aktivt medlemskab koster 300 kr. om året pr. person (voksne i husstanden).


PASSIVT MEDLEMSKAB
Med dette medlemskab tilkendegiver du din interesse og sikrer, at du, på lige fod med aktive medlemmer, bliver orienteret, når der sker noget vigtigt, fx udvikling i lokalplanarbejdet., indkaldelse til generalforsamling m.v.
Passivt medlemskab koster 150 kr. om året.
.

Indbetal dit valgte kontingent på vores driftskonto i Merkur Andelskasse: 8401-1295726
Angiv ved betalingen blot dit navn og at betalingen angår medlemskontingent
OG udfyld nedenstående formular:
.

Vælg gerne flereINDSKUD PÅ ETABLERINGSKONTOEN GIVER FORTRINSRET VED VALG AF LEJLIGHED
Hvis du/I har besluttet dig/jer for alvor, og vil sikre dig/jer en plads forrest i køen, til når kvoterne af lejligheder skal fordeles, skal du/I betale et foreløbigt indskud på 10.000 kr. pr voksen i husstanden (dvs. 20.000 kr. pr. par) på vores etableringskonto: 8401-1586512. Dette forudsætter aktivt medlemskab af DOKK8000.

Hvis man senere ønsker at udtræde af DOKK8000, vil man først få indskuddet tilbage, når projektet realiseres. Hvis projektet opgives, deles saldo mellem indskuderne.

Læs nøje vores vedtægter inden indskud >>Foreningsvedtægter.


Klik herover for at se vedtægterne for DOKK8000

Som ikke-medlem kan du også følge os på Facebook. Klik på ‘Synes godt om’, så hjælper du os med at sprede kendskabet til DOKK8000. Tak for hjælpen!

Når du bliver medlem, får du desuden adgang til vores interne, lukkede Facebook-gruppe – kun for medlemmer. Klik gerne ind dér, og anmod om medlemskab, når du har betalt dit medlemskontingent.